У Львові вартість проїзду в електротранспорті обговорять на громадських слуханнях

Середа, 28 березня 2018, 19:28
У Львові призначені громадські слухання стосовно збільшення вартості проїзду в електротранспорті.
У Львові вартість проїзду в електротранспорті обговорять на громадських слуханнях

Як зазначає депутат міськради Ігор Телішевський, досі немає точних даних про те, скільки людей користується громадським транспортом Львова, і куди йде необлікована готівка.

«Переконаний, що після цього міська влада збільшить вартість проїзду у маршрутках на 1-2 гривні», – вважає депутат.

На початку березня громадська рада при управлінні транспорту Львівської міської ради вкотре підтримала пропозицію ЛКП «Львівелектротранс» про підвищення вартості разового загального квитка до 5 грн, пільгового (студентського, учнівського) разового квитка зросте до 2,5 грн у трамваях і тролейбусах міста.

Обговорення цієї теми відбудеться 2 квітня у великій сесійній залі Львівської міської ради. Реєстрація учасників: 17.00-18.00. Початок заходу о 18.00.

Тим часом у Харкові, без усіляких зайвих слухань, не дочікуючись 1 квітня і навіть публікації в офіційному друкованому виданні, з 29 березня дорожчає проїзд у міському електротранспорті. Виконком Харківської міськради затвердив нові тарифи на проїзд у метро, ​​тролейбусах і трамваях 28 березня. Згідно з рішенням, вартість проїзду в метро буде збільшена з 4 грн до 5 грн, в наземному електротранспорті (трамваях і тролейбусах) – із 3 грн до 4 грн. Новий тариф почне діяти з 29 березня – у день, коли рішення вийде друком у газеті «Харьковские известия». Проте, офіційне повідомлення за фактом з'явиться, як то кажуть, «у свинячий голос» – оскільки газета з'явиться у вільному доступі для читачів уже після того, як транспорт вийде на маршрути.

comments powered by HyperComments