Новини на головну

11:54
За повідомленням «Львівського порталу», у Львівській області від початку 2018 року знову зросла вартість пального на АЗС.
18:22
Прес-центр Львівської міської ради повідомляє, що в 2017 році усі райони міста зазнали покращення шляхом виконання ремонтних робіт різного роду.
14:38
Як повідомляється, незадовго до новорічно-різдвяних свят, а саме 30 грудня у Борислав з  полону бойовиків повернувся Тарас Гап’як, пише "Львівський портал", посилаючись на прес-службу Бориславської міськради.
16:05
Прес-центр НАБУ повідомив, що у перший день нового року Орест Фурдичко, колишній голова Львівської обласної ради, та його спільник були затримані та взяті під варту через підозру в отриманні хабара.
14:09
Екс-начальник управління юстиції Львівської області Ярослав Жукровський оскаржуватиме своє звільнення в суді.
12:38
Незадовго до 2018-го року у Головному територіальному управлінні юстиції у Львівській області відбулися кадрові зміни.
11:46
Українці справді вміють добре святкувати важливі події. Проте після ночі з 31 грудня на 1 січня також твориться неймовірне, і це вже не пов'язано з новорічним дивом.
17:07
Громадяни України відтепер можуть мандрувати без віз до 85-ти країн світу, тепер ще й до Об’єднаних Арабських Еміратів.
10:34
Як ідеться у повідомленні, екс-виконувач обов'язків заступника начальника Львівської митниці Юрій Борисов (нагадаємо, його зловили на хабарі у 420 тисяч гривень) практично рік робить спроби відновити себе на посаді та хоче уникнути будь-якої кари.