Новини на головну

13:44
Сьогодні, на гірськолижному комплексі «Плай», у Сколівському районі, відбувся навчальний збір керівного складу цивільного захисту Львівської області, на якому рятувальникам Львівщини подарували 5 новеньких автомобілів.
13:37
Трьох злодіїв, які чинили крадіжки, "закрили" під домашній арешт.
12:14
Стало відомо, що очільниця департаменту освіти Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій сповістила, що у Львівській області й надалі призупинили навчальний процес на цей тиждень аж у 73-х школах. 
17:47
Представники ЛМР надали наступну інформацію, беручи до уваги клопотання дирекції, з понеділка, 12 лютого до середи, 14 лютого (включно) навчальний процес не буде проходити у наступних навчальних закладах:
15:41
Cтало відомо, що на сьогоднішньому засіданні виконавчий комітет Львівської міськради збільшив тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій.
14:37
Стала відомою інформація, що, починаючи від перших днів чинного місяця, евакуатори ЛКП «Муніципальна варта» відправили на арештмайданчик, що знаходиться на вулиці  Конюшинній, 15, 16 автівок.
16:59
«Укрзалізниця» уже назначає додаткові потяги на 8 березня. На цей момент вже відомо про 9 додаткових маршрутів, ділиться інформацією прес-служба публічного акціонерного товариства.
14:58
В прес-службі Львівської міськради сьогодні у 12-ти школах Львівщини за партами не вистачає до 40% учнів.
20:22
З'явилася інформація, що піддадуть реставрації дерев’яну церкву Святої Параскеви, що у Музеї народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького.
20:04
У соціальній мережі Фейсбук оприлюднили світлини відрізку шляху від села Шегині до Львова. Очевидно, що дорога кишить вибоїнами.