У Львівській області продовжується дезінфекція населених пунктів

П'ятниця, 10 липня 2020, 13:38
Роботи із дезінфекції виконують фахівці із Державної служби із надзвичайних ситуацій
У Львівській області продовжується дезінфекція населених пунктів

У Львівській області співробітник Державної служби із надзвичайних ситуацій беруть участь у роботах по запобіганню поширенню коронавірусної інфекції. Дезінфекція проводиться у місцях масового скупчення людей, на вулицях міст та селищ, а також у багатоквартирних житлових будинках. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області.

Повідомляється, що у місті Турка надзвичайними за допомогою моторизованих оприскувачів, перебуваючи в засобах індивідуального захисту провели дезінфекцію території Турківської НВК на вул. Молодіжна, 68 та території Турківської ЗОШ №1 на вул. В. Стуса, 16.

У місті Дрогобичі фахівці 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України провели санітарну обробку та дезінфекцію продуктового ринку на вулиці Ковальській. Площа обробки – 1200 кв. метрів.

У прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області кажуть, що роботи із дезінфекції будуть проводитися в регіоні і надалі. Надзвичайники закликають мешканців Львівщини дотримувати карантинних обмежень і противірусних заходів.

comments powered by HyperComments