16:03
Співи, колядки, вертеп і привітання – все це харків'яни вирішили вмістити в одному святковому, суто міському транспорті. 7 січня 2014 року традиційний вже «Різдвяний трамвай» вирушить центральними вулицями Харкова.
17:00
Найближчими днями на сторінках провідних українських друкованих видань опублікують нові анонси-макети благодійного проекту «Читати на рівних». Мета нової кампанії публікацій – ще раз привернути увагу людей до проекту і продовження збору коштів на тактильного видання для незрячих дітей книги Івана Франка «Лиса и журавель» накладом 4200 примірників.
20:22
Напередодні Нового року та Різдва Христового харківські студенти вирішили провести акцію «Допомагати може кожен». Її організатори прагнуть допомогти безхатченкам міста за прикладом львівської міської громадської організації "Спільнота взаємодопомоги Оселя". До 27 грудня 2013 року в головному корпусі Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна (майдан Свободи, 4) триватиме збір одягу для бездомних людей. Усі, хто хоче долучитися до доброї справи, можуть приносити речі до аудиторії 2-52 (профком) з 10.00 до 17.00.
13:44
Слідом за Давидом Жванія з різкою критикою силових дій українського МВС на Євромайдані виступили бізнесмени Рінат Ахметов і Олександр Ярославський. Група СКМ Ріната Ахметова закликала уряд знайти «взаємоприйнятні рішення в тій ситуації, яка в країні склалась».