Неврятовані скарби Януковича або таємниці Межигір'я (ФОТО)

Остап Нетахата  |  Субота, 22 лютого 2014, 16:02
Представників преси сьогодні пустили на територію президентської резиденції «Межигір’я». Журналістам «Громадського TV» вдалося побачити і зафіксувати ті скарби Януковича, які не вдалося вивезти.
Неврятовані скарби Януковича або таємниці Межигір'я  (ФОТО)

Члени Самооборони, які зараз забезпечують охорону на території Межигір’я, дозволили «Громадському TV» зробити ексклюзивні фото та відео.

Окрім журналістів, до Межигір’я пропускають також усіх охочих. Це викликало величезний ажіотаж. Унаслідок цього утворився кількакілометровий затор на під’їзді до угіддя. І людям доводиться пішки рухатися до воріт резиденції, щоб побачити «житло президента».

За словами очевидців,  територія резиденції просто величезна. Люди стомлюються ходити по ній. І навіть інколи блукають, не знаючи, де що.

Серед «скарбів» очевидці побачили багато екзотичних тварин. Тому в соціальних мережах  з’являються повідомлення з проханнями попіклуватися про них.

Люди зазирають у вікна будівель, фотографують та фотографуються на фоні скульптур та пейзажів Межигір’я. Деякі журналісти пробують свої сили у гольфі на «президентських» полях.

Щоб уберегти угіддя  та убезпечити від проявів вандалізму і мародерства, за порядком слідкують загони Самооборони.

Фото: twitter Майкла Щура

comments powered by HyperComments