17:25
Вчора в Житомирі мітингувальники обурені ситуацією, що сталася у державі та владою, яка дає злочинні накази, зібрались біля адміністративної будівлі на майдані Корольова, де розташовані обласна рада та облдержадміністрація. Станом на 23.00 четверга на майдані перебувало близько тисячі людей, активісти радикальних заходів не вживали, якщо не вважати такими кидання сніжками у міліціонерів, які блокують вхід до будинку. З середини адмінбудівлі міліція отримала підкріплення зі щитами та палицями.
12:46
Лідери опозиції Віталій Кличко та Олег Тягнибок прийшли на барикади на вул.Грушевського одразу після переговорів із Віктором Януковичем. Політики прийшли до протестувальників перед тим, як оголосити перемовин зі сцени Євромайдану. Третього лідера опозиційних сил Арсенія Яценюка серед них не було.
19:24
Сьогодні, 23 січня тривало протистояння між протестуючими та силовиками у Києві. На вулиці Грушевського активісти побудували нові барикади та створили димову завісу спалюючи автомобільні шини.
20:15
У Вінниці близько 3 годин тому кілька тисяч людей перекрили центральну вулицю міста - Соборну. Вони кричать "Зека Геть!". Спочатку близько 17.10 невелика кількість людей почала постійно переходити на пішохідних переходам, кружляючи навколо перехрестя, - каже один з учасників. - Буквально за 10-20 хвилин людей стала дуже багато. Я так розумію, що серед людей є і прості перехожі, які йшли мимо, побачили протест і вирішили долучитися.