Регіонали на Житомирщині прозріли: фракція сконала, депутати засуджують владу

Середа, 19 лютого 2014, 17:16
Народний депутат Юрій Благодир подав сьогодні заяву про вихід з фракції Партії регіонів (на виборах 2012 р. був № 78 у виборчому списку ПР, він - корінний житомирянин, близький до Володимира Литвина).
Регіонали на Житомирщині прозріли: фракція сконала, депутати засуджують владу

Сьогодні ж оголошено про саморозпуск фракції  ПР у Житомирській міській раді. Про це повідомив керівник фракції Василь Кучик. «Сьогодні відбулося засідання фракції,  на якому було прийнято рішення про саморозпуск», - сказав Кучик.

Він зазначив, що припиняє своє членство в Партії регіонів «у зв'язку з незгодою з шляхами вирішення кризової ситуації в країні».

Нагадаємо, що у фракції  Регіонів у міській раді, за даними її офіційного сайту, було 15  депутатів  (з 60).

 Заява нардепа Юрія  Благодира

Також повідомлено, що житомирській міський голова Володимир Дебой більше не очолюватиме міську організацію Партії регіонів. Щоправда, про це повідомив не мер особисто,  а  депутат міської ради Олег Малиновський.  «Володимир Дебой більше не очолює Партію регіонів у Житомирі. Він написав відповідну заяву», - сказав Малиновський.

Власне, і Маліновський підтримав рішення про розпуск фракції, бо не погоджується з політикою влади, яка зараз ведеться у державі.

Мер обласного центру В. Дебой очолював Житомирську міську організацію Партії регіонів рівно два роки.

Фото: Житомир Експрес

comments powered by HyperComments