В СБУ сьогодні сталось чудодійне прозріння. "Лицарі" раптом відшукали свої плащі та кинджали

П'ятниця, 21 лютого 2014, 18:37
Сьогодні на офіційному сайті Служби безпеки України раптово з'явилось цікаве "Повідомлення для ЗМІ".
В СБУ сьогодні  сталось чудодійне прозріння. "Лицарі"  раптом  відшукали свої  плащі  та  кинджали

У рубриці  "Новини" вміщено кілька абзаців тексту із застереженням до окремих політиків, представників органів місцевого самоврядування, лідерів громадських об’єднань, які  поширюють сепаратистських  і  автономістських настроїв серед населення.

Названих осіб попереджають, що вони своїми закликами та діями створюють підґрунтя для ескалації громадянського конфлікту, їх діяльність загрожує існуванню нашої держави як унітарної та суверенної.У повідомленні зазначено, що: "Окремі депутати різних рівнів розпочали вести сепаратні переговори з представниками іноземних держав. Вже відкрито відбуваються консультації про можливий розділ країни на декілька частин у порушення порядку, встановленого Конституцією України".

Служба безпеки попереджає, що вживатиме жорсткі заходи з припинення посягань на територіальну цілісність і недоторканність України та погрожує притягнути до кримінальної відповідальності причетних до такої діяльності осіб.

Цікаво, що це "Повідомлення для ЗМІ" цілком анонімне - на відміну від аналогічних попередніх воно не містить жодного підпису, навіть прес-служби  СБУ.

Це попередження особливо несподівано виглядає на сайті по сусідству з новинами від СБУ від 18 та 19 лютого, які починаються, на приклад, фразою  "Екстремісти з опозиції перейшли межу - вони вбивають на вулицях столиці України ні в чому невинних людей, ...".

Не секрет, що останніми тижнями в Україні неодноразово лунали заяви про необхідність зміни держаного устрою, федералізації, і, навіть, прохання приєднання до Росії. Особливо гучними заявами такого роду відзначились саме державні службовці, наприклад, голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов та голова Харківської обласної адміністрації Михайло Добкін. 

Чи послухаються застереження СБУ фанати автономізації та федерасти, невідомо, проте іменами цих людей можна  "порадувати"  обласні управління  Служби безпеки [ - це телефони чергових офіцерів]. 

Також щиру цікавість до сепаратистів, героїв "украинских" и всех других "фронтов" виявляють активісти легендарного вже  "Правого сектору".

Фото: tsn.ua

 

 

comments powered by HyperComments