11:30
Народний депутат – представник виборців. Спочатку він обіцяє власні майбутні дії в обмін на їх голоси, а потім тих обіцянок не виконує. На жаль, це звична проблема всіх наших виборців. Та на Черкащині громади вирішили діяти більш радикально.
05:03
Сьогодні найкращим виходом для Євромайдану є спробувати у Верховній Раді отримати нову більшість та повернутися до Конституції 2004 року, змінити Уряд та призначити дату дострокових виборів президента. Про це спілкуючись із захисниками барикад на вулиці Грушевського заявив голова ініціативи «Третя Українська Республіка», екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.
21:05
27-ма сесія Коростенської районної ради 31 січня відзначилась відважним політичним вчинком. Саме під час роботи сесії місцеві депутати від Партії регіонів (їх 34 з 74 депутатів райради, а опозиційна «Батьківщина» має лише 10 депутатів) проголосували за звернення до глави держави, Верховної Ради України, політичних партій та громадських організацій, у якому вимагають проведення позачергових виборів президента та Верховної Ради на основі нового законодавства.
21:51
4 лютого до України з позаплановим візитом прибуває Нільс Мужніекс, Комісіонер з прав людини Ради Європи. Спочатку його відвідини планувались на березень, проте надзвичайна ситуація в Україні і вчорашня його особиста зустріч з активістами Громадського Сектору Євромайдану Ганною Гопко та Ольгою Галабала, змусили Комісіонера скоригувати власні плани. Відвідини України триватимуть до 10 лютого і матимуть далекосяжні наслідки.