Микола Шуклін і Григорій Коченов увійшли до жюрі фестивалю Propeller Digital 2014

П'ятниця, 16 травня 2014, 09:35
Оргкомітет Міжнародної Інтернету-премії Propeller Digital продовжує анонсувати членів жюрі поточного року.
Микола Шуклін і Григорій Коченов увійшли до жюрі фестивалю Propeller Digital 2014

Російські експерти в області креативу Микола Шуклін і Григорій Коченов увійдуть до жюрі фестивалю інтерактивної реклами Propeller Digital.

Микола Шуклін працював з Майклом Ньюманом ("Coca-cola - велике різдво") і Кейт Мосс (проект для Calvin Klein), створив Beauty lab NYC, запустив 5s Shiseido, випустив на ринок Belong від Силін Діон, зробив "Комунікацію 360dg" для Merсedes Benz і Audi, створив нову комунікативну платформу для At&t.

Шуклін почав свою діяльність не в Росії, заставши активне зростання онлайну-комунікацій в Європі в той самий момент, коли digital-рінок лише формувався. Будучи студентом факультету Сreative&strategy в DCU (Дублінський Національний Університет), з великим інтересом занурився в цифрове середовище.

Микола працював в великих міжнародних компаніях: JWT London, Badger&partners NyС, BBDO. Співпрацював з крупними російськими і міжнародними брендами: МТС, ТКС "Тінькофф", Альфа Банк, Microsoft, Coca-cola, SAB.

Микола Шуклін - викладач курсу «Інструменти креативного мислення» в Британській Вищій Школі Дизайну.

За спиною креативного директора діджітал  агентства AGIMA Григорія Коченова - більш ніж 15-річний досвід у веб-сервері-дизайні і ілюстрації. Коченов народився і виріс в Нижньому Новгороді, в якому він і здобув Архітектурну освіту ННГАСУ (1998-2004). На початку нульових Григорій імігрував в столицю, де захопив простір веб-сервера-дизайну, встигнувши попрацювати креативним директором у ряді крупних агентств. Під його керівництвом був розроблений перший в Росії адаптивний сайт.

У активі Г.Коченова робота з такими брендами як: Райффайзенбанк, Связной Банк, РОСНО Allianz, INTOUCH, ЮТВ, АльфаСтрахование, СК МАКС, СК ВСК, Credit Europe Bank, ГК «Царицыно», СК «Согласие», УРАЛСИБ, Группа ГУТА, Credit Europe Bank, Коммерсант, МегаФон, Shell, Сибур, Radisson, S7.

Автор статей про інформаційний дизайн, часто виступає з доповідями і майстер-класами на діджітал-конференціях в Росії, і за кордоном. Викладає професійні курси в Нетология і РІК.

Нагадаємо, дедлайн подачі конкурсних робіт на фестиваль інтерактивної реклами Propeller Digital продовжено до 15 травня, а терміни оплати робіт — до 25 травня. Як повідомлялося раніше, враховуючи економічну ситуацію в країні, Оргкомітет фестивалю вирішив відмінити реєстраційний внесок для всіх учасників, включаючи конкурсантів з Російської Федерації і Автономної Республіки Крим. Також було прийнято рішення відмінити підвищення цін на пізню подачу робіт.

Міжнародна Інтернет-премія Propeller Digital проводиться щорік, починаючи з 2003 року. За 11 років успішної роботи в інтернеті-індустрії організатори Propeller Digital заробили серйозний кредит довіри. Інтернет-премія з 2011 року входить в Рейтинг креативності діджітал-агентств Всеукраїнської рекламної Коаліції (k=0.75), а з сезону 2014/2015 — в Рейтинг креативності і майстерності (Creativity & Craft Rating) ВРК (k=1.0).

За останні шість років фестиваль Propeller Digital зібрав більше 800 кращих діджітал-кейсів з України, Росії, Білорусі, Ізраїлю і Прибалтики. Жюрі Інтернету-премії в різний час очолювали відомі фахівці у сфері реклами і digital media: Кирило Готовцев, Maniaco (2009), Єгор Яковлєв, Twigle Media (2010), Андрій Борісевіч, Hearst Shkulev Media (2011), Віталій Биков, Red Keds (2012, спільно з Йоахимом Бенцом, Beiersdorf Ukraine), Владилен Ситников, Hungry Boys (2013).

Інформаційними партнерами фестивалю виступають: Marketing Media Review, Sostav.ru, Sostav.ua, Marketing.by, LB.ua, Bigmir (генеральний партнер).

Нагородження переможців фестивалю цього року пройде в Києві 28 травня. Традиційні захисти проектів будуть організовані в режимі онлайн. Члени жюрі зберуться в Києві за день до нагородження переможців, обговорять конкурсні роботи, заслуховуватимуть захисти проектів у ряді номінацій і визначать кращих з кращих.

Офіційний сайт фестивалю PROpeller Digital: http://digital.adreport.ua/2014/
Фестиваль PROpeller Digital в Facebook: https://www.facebook.com/

comments powered by HyperComments