17:10
З початку року на Львівщині втопилися 36 людей, з них 2 дитини. Причиною трагедій у більшості випадків є порушення елементарних правил безпеки – такі як купання «під мухою» та у заборонених місцях. А останніх на Львівщині з кожним роком стає все більше, тож особливого вибору у людей немає.
15:33
У Львові – чергове автопаті. Нагадаємо, лише нещодавно львів'ян та гостей міста потішив фестиваль ретро-автомобілів – «Леополіс Гран Прі». А вже 12-13 липня в місті Лева ювілейне – десяте міжнародне ралі «Галіція». Участь у змаганні візьмуть аси найскладніших українських та іноземних трас. Церемонія відкриття видовищного авто- шоу пройде вже цієї п’ятниці на площі біля оперного театру. Днем пізніше, 13 липня екіпажі випробують себе та свої авто на гравійних трасах Львівщини.
17:35
Львів треба бачити. Так думають усі, хто має змогу споглядати його щодня, ті, хто є настільки частим гостем, що відчуває себе майже львів'янином, і ті, хто відкриває це місто для себе вперше. Бачить Львів і пропонує свій погляд крізь призму фотоапарата театрознавець Марта Швець, яка розмістила виставку авторських світлин у непересічному для урбаністичних виставок місці – кав'ярні «Віденські булочки».
14:43
У Львові прокурорська перевірка виявила двох неповнолітніх дітей, яких батьки довели до інвалідності. Двоє хлопчиків 15 і 6 років майже ніколи не бували на вулиці, жодних навчальних закладів ніколи не відвідували. Діти взагалі не уміють ходити та розмовляти. Як з'ясувалось, бідолахи постійно хворіли і голодували. Батьки перетворили власних дітей фактично на "рослини".