Транспортна новація у Львові: бездушна техніка торгує квитками, але решти не дає

Юлія Миколишин  |  Середа, 5 червня 2013, 14:50
У місті на трамвайних та тролейбусних зупинках почали встановлювати автомати для продажу квитків. Наразі їх працює лише три, але до кінця тижня обіцяють підключити ще сім. Якщо пристрої користуватимуться популярністю, то їх кількість доведуть до 80-ти. Усі автомати будуть встановлені коштом інвестора. Головними перевагами такої системи у мерії називають зручність для пасажирів та полегшення роботи водіям, що має підвищити безпеку руху.

Зараз термінали працюють на початку вулиці Сахарова, кінцевій зупинці трамваю-"двійки", що на вулиці Коновальця та вулиці Франка, 33.

Попри те що нововведення ще не рекламували, у кожному з уже встановлених терміналів щодня купляють до 30 квитків. Всі витрати із встановлення бере на себе інвестор.

Пасажирів просять врахувати деякі нюанси - перша мінімальна купюра, внесена в термінал, має бути не меншою, ніж 2 гривні. Далі можна вносити купюри і по гривні. Решти термінал не видає - нею можна поповнити рахунок мобільного телефону або ж переказати на благодійність. Крім цього, куплений в автоматі квиток хоча й відрізняється за виглядом від звичайного, так само потребує компо

comments powered by HyperComments