15:26
Відтепер львів'яни та гості міста, зайшовши на сайт Easywаy, можуть в будь-який момент побачити де перебувають автобуси маршруту № 3а і коли вони будуть на потрібній зупинці. Щоправда, це наразі єдиний маршрут, за автобусами якого можна спостерігати он-лайн. Загалом у Львові 53 маршрути, які обслуговують п'ять фірм-перевізників. І перевізники досі остаточно не визначились, чи варто показувати як насправді їздять львівські автобуси.
14:48
Злободенну тему Грибовицького сміттєзвалища підняли сьогодні у Львові. Зібравши чималу зацікавлену «прес-аудиторію», говорили на тему, яка давно цікавить як владу, так і пересічних львів'ян. Однак, найактуальнішою проблема найбільшого сміттєзвалища Львівщини є для жителів Грибович, які багато років потерпають від того «сюрреалізму», на який перетворилася їх місцевість.
13:54
У Львові нова біда – найбільший міський храм Львова окупувала так звана «секта Догнала». Ні судді, ні міська влада не можуть впоратися з сектантами. У відчаї міський голова звернувся за допомогою до міських депутатів та СБУ.
13:10
Нещодавно в Національному музеї у Львові ім. А. Шептицького відбулося урочисте відкриття експозиції робіт відомого митця – Мирона Левицького. Виставка приурочена до 100-ліття від дня народження митця. Виставка робіт була доставлена з-за океану, тим не менше, належить пензлю українського митця.