надійне джерело  |  3794 днi тому 1325
14:41
Як пильніше придивитися до бюджетів обласних рад в Україні, виявляється, що самостійно розпоряджаються вони переважно не такими вже й великими власними ресурсами. Якщо взяти, для прикладу, Львівщину, то йдеться про кількадесят мільйонів гривень, які зароблені територіальними громадами області. І розподіляються вони в так званому бюджеті розвитку.
14:01
Вже якось так повелося у культурно-мистецькому середовищі, що говорити (і відображати) серйозні речі треба належним чином. Інакше тебе не зрозуміють. Хоча, як показує практика, фактор тотального нерозуміння сьогодні присутній у будь-якій сфері, особливо, якщо мова йде про високе мистецтво. Тому єдиний виграшний варіант – бути ближчим до народу. І саме цей принцип застосували організатори виставки «Facing the Climate».
02:08
У Львівській національній музичній академії ім. М. Лисенка відбулась урочиста церемонія відкриття Першого Міжнародного Конкурсу Контабасистів в Україні «Golden Bass», у якому візьмуть участь понад 20 учасників з різних країн світу. Конкурс проходить під патронатом художнього керівника Маріїнського театру, Головного диригента Лондонського симфонічного оркестру, Народного артиста Росії й України, Лауреата державних премій Росії маестро Валерія Гєргієва.
23:14
Львівський хокейний клуб «Леви» підписали двох росіян та одного білоруського хокеїста. Цікаво, що російські гравці вже захищали кольори західноукраїнського клубу.
13:38
Виховувати українських дітей у повазі до традицій їхнього народу, його мови та культури – головне завдання, яке сьогодні має виконувати запілля. Від того, яким зростатиме це покоління, напряму залежить майбутнє країни. Як з пелюшок ростити дітей у любові до рідної землі та чому це корисно – розповідаємо далі.
2748
12:58
Справа про банкрутство НПК-Галичина (Дрогобич) отримала неочікуваний розвиток.
1451