надійне джерело  |  3815 днiв тому 1839
15:18
Вчора у приміщені кав’ярні „Дзига” відбулася зустріч із відомою співачкою – Русланою Лижичко. Вокалістка виділила час для зустрічі з пресою і шанувальниками перед своїм відльотом до Бразилії. Темою для розмови була участь співачки у проекті „Битва хорів”. Зустріч була дуже теплою, без зайвого пафосу, зазвичай характерного для таких подій. Це зауважила, навіть, сама зірка.
14:45
В аеропорту Львова митники без пояснення причини відмовили у перетині кордону Норберту Нойгаузу – колишньому віце-меру німецького міста Трір. Просто заявили - в'їзд в Україну заборонений. Нойгауз - один з найвідоміших сучасних ідеологів християнської демократії в Європі, а його книга «Цінності християнської демократії» перекладена багатьма мовами, зокрема, українською та російською.
12:20
Вчора у арт-кав’ярні «Квартира 35» розпочав свою роботу новий проект під назвою «Мистецтво толерантності». Вже кілька років його проводить харківська гуманітарна студія «Хвиля» спільно з Мистецьким об’єднанням «Дзиґа» та іншими партнерами.
11:36
Другий день поспіль Львів відвідують світові знаменитості. Сьогодні львівські студенти УКУ мали змогу зустріти, послухати і поспілкуватися з відомим світовим журналістом, редактором французької газети «Le Monde», директором центру підготовки і перепідготовки у Парижі і автором перекладеного українською «Підручника з журналістики» Івам Аньєсом.