надійне джерело  |  3808 днiв тому 1685
надійне джерело  |  3808 днiв тому 1974
надійне джерело  |  3808 днiв тому 1481
00:07
Юрій Ситник оприлюднив рейтинг охлократії в Галичині під час нещодавньої прес-конференції. У цей рейтинг потрапили депутати Львівської обласної ради та партія „Самопоміч”.
21:14
Львівщина традиційно вважається регіоном, що страждає важкою алергією на лівацькі ідеї, натомість шалено захоплюється правою ідеологією, віддаючи свої симпатії від виборів до виборів різним її репрезентантам. Раніше – КУНові, УНА-УНСО, СНПУ, останніми роками – «Свободі» (спадкоємниці СНПУ). Але ж час не стоїть на місці, то чи не пора вкотре змінити політичного улюбленця?
20:04
У матчі групового раунду Кубка України з баскетболу львівський клуб «Політехніка-Галичина» вдома не зуміла переграти баскетболістів дніпродзержинського «ДніпроАЗОТу». Гості святкували перемогу з рахунком 73-76.
17:45
Торішня зима нічого не навчила керівництво держави. Мало з того, що з держбюджету не виділили жодної копійки на закупівлю спецтехніки, так ще й Держказначейство не оплачує спецтехніку, яку Львів купує за власні гроші. Навіть закупівля піскосуміші для посипання вулиць під час ожеледиці – сьогодні зависла через блокування грошей на «рахунках» Держказначейства.