7 лютого 2014

02:45
Франківський районний суд міста Львова повернув на доопрацювання в ДАІ адмінпротокол, складений щодо викладача Українського католицького університету (УКУ), священика УГКЦ, учасника Автомайдану о. Михайла Димида. Відповідне рішення сьогодні, 7 лютого, на засіданні зачитав головуючий суддя Козюренко.
18:34
Екс-капітан львівського клубу Андрій Ткачук, який цієї зими виявився не потрібний клубові, пробуде у Львів до літа. Гравець і клуб не зуміли домовитися до спільного рішення чи то продовження контракту, чи то відпустити гравця. Тепер Андрієві Ткачукові доведеться повністю відпрацювати контракт.
18:13
У четвер свою лепту в бойкот бізнесу Партії регіонів вніс "Правий сектор". У одному з продуктових магазинів Львова активісти цього руху влаштували цілу виставу.
16:29
Позбавити губернаторського крісла Олега Сала закликає Комітет Майдану Львівщини. Так, 11 лютого, на сесії Львівської облради він закликає «нашкребти» дві третини голосів для висловлення недовіри голові Львівської ОДА.
15:58
Фінансування у 2014 році львівської «Енергії» та франківського «Урагану» значно скоротили. І щоб знайти вихід зі складної економічної ситуації президент прикарпатського клубу пропонує об’єднати команди. Інвестори ж клубів, що належать одному власникові більше не зацікавленні у розвиткові українського міні-футболу.
10:32
Вчора у Львові на прес-конференції „Протести очима психотерапевтів: як вберегти психіку від «гарячої» інформації” фахівці намагалися пояснити революційні процеси та агресію силовиків з точки зору психології.
10:20
Вчора у львівській книгарні „Є” відбулася презентація книжки Люсі Мод-Монтгомері „Енн із Острова Принца Едварда”. Новинку презентувала Божена Антоняк, директор видавництва, де побачила світ книжка. Директор розповіла маленьку передісторію про вихід бестселера і деякі гостросюжетні деталі книги.