3 лютого 2014

20:25
Під таким гаслом відбулося сьогоднішнє пікетування Комітетом підприємців Львівщини обласного управління Міністерства доходів. Активісти закликали ігнорувати сплату певних податків та оголосили економічний бойкот владному режиму доки не буде сформований «Уряд національної довіри».
19:16
Сьогодні, 3 лютого, під стіни Генерального консульства Республіки Польща у Львові прийшло кілька десятків львів'ян аби висловити подяку полякам за братню підтримку українців у їхній боротьбі з режимом.
13:19
Комітет Майдану Львівщини вимагає від лідерів опозиції прислухатись до Майдану та включити в переговорну делегацію представників громади. Про це та багато іншого йдеться в резолюції комітету, оприлюдненій у вихідні дні.
02:31
В українській історії є багато неоднозначних явищ, ставлення до яких залишається суперечливим. Однією з таких дискусійних сторінок є історія Української повстанської армії (УПА). Історія знає багато прикладів, які здатні як відбілити, так і очорнити повстанську армію. Де ж має бути істина, визначити важко, проте ближчими до неї нас можуть зробити розповіді очевидців. Євген Григоренко, розвідник УПА у минулому, розповів як його вчили на пілота німецьких бойових літаків і як він потрапив у лави повстанської армії.