21 лютого 2014

14:39
Нещодавно у рамках двогодинного марафону в Прес-клубі Львова виступив Руслан Тополевський, відомий правозахисник. Слуга Феміди розповів, як виглядає ситуація, що склалася у правовому вимірі. Що стосується владних точок опору, то гра слів владоохоронні/владопохоронні невипадкова. Адже, нещодавно львівські владоохоронні точки стала потенційно владопохоронними, перейшовши на бік народу.
14:30
Олександр Неберикут, експерт ГМ «ОПОРА» та громадський активіст, вважає, що людей, які здійснюють самооборону, потрібно фінансувати. Таку думку висловив експерт у рамках двогодинного марафону Прес-клубу ГІТ у Львові. Активіст вважає, що ентузіазм коли-небудь закінчиться, тоді як паралельні до влади структури повинні працювати.
04:11
На вул. Винниченка у Львові, де триває запис в автопатрулі, зібралося близько тисячі охочих. За словами організаторів, такої великої кількості волонтерів на сьогоднішню ніч забагато, тож вони закликали людей зберегти ентузіазм і на наступні дні.
03:55
Працівники правоохоронних органів Львівщини та армія офіційно перейшли на бік народу. Окрім заяв, керівники силових структур та армії підписали спільну заяву з Головою обласної ради Петром Колодієм. Таким чином визнавши підпорядкованість раді Львівщини.
01:46
На базі спецпідрозділу міліції на вулицях Тролейбусній і Трускавецькій у Львові виникла пожежа. Як розповідали очевидці, загоранню приміщення передував вибух. Очевидно, що саме це й стало причиною пожежі будівлі, де розташовано спецпідрозділ «Беркут».