6 лютого 2014

23:49
Сьогодні, 6 лютого, на площі перед пам’ятником Т.Шевченку медики-волонтери вийшли на акцію протесту з вимогою звільнити їхнього колегу Олексія Тутова, якого було заарештовано під час сутичок на вул. Грушевського у Києві. Тепер йому загрожує до 60 діб в’язниці за звинуваченням в організації масових заворушень.
20:26
Сьогодні, 6 лютого, активісти Комітету Майдану Львівщини провели попереджувальну акцію під Львівською митницею Міністерства доходів. Причиною пікету стало те, що митники не пропускають через кордон гуманітарну допомогу з Польщі, на погляд активістів, порушуючи Митний кодекс.
14:23
Сто тисяч доларів за достовірну інформацію про вбивць двох львів'ян обіцяє Українська Галицька асамблея. Йдеться про жертв подій на київському Майдані та вулиці Грушевського - Юрія Вербицького та Романа Сеника.
13:01
Громадська організація "Українська Галицька Асамблея" оголосила винагороду за інформацію, що допоможе у пошуку вбивць львів'ян Юрія Тарасовича Вербицького і Романа Федоровича Сеника, які загинули під час акцій протесту в Києві 21-25 січня 2014 року. Таку інформацію на засіданні сесії Львівської міської ради оголосив депутат Богдан Панкевич (обраний від Республіканської Християнської партії).