Свічки та фотографії убитих: «Правий сектор» взявся «рекламувати» товари регіоналів.

Борис Недільний  |  П'ятниця, 7 лютого 2014, 17:30
У четвер свою лепту в бойкот бізнесу Партії регіонів вніс "Правий сектор". У одному з продуктових магазинів Львова активісти цього руху влаштували цілу виставу.
Свічки та фотографії убитих: «Правий сектор»  взявся «рекламувати» товари регіоналів.

Про неординарну акцію «правосекторців» на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив один з координаторів групи «Економічний бойкот Партії Регіонів» Олег Радик. За його словами, у кількох супермаркетах Львова було проведено попереджувальну просвітницьку акцію під гаслом "НЕ КУПУЙ І НЕ ПРОДАВАЙ ТОВАРИ РЕГІОНАЛІВ".

Як каже активіст, метою «Правого сектора» було привернення уваги топ-менеджменту торгових мереж до громадської ініціативи. «Хлопці акуратно зібрали товари регіоналів у великі візки, поклали зверху плакати «Бойкоту», фотографії вбитих майданівців і запалені свічки в їх пам'ять. Це все обмотали скотчем. Як випадковий свідок даної акції можу додати, що пожежі не сталося. Охорони маркету не було видно як такої. Мабуть, на них справили враження суворі люди в бойовій екіпіровці а-ля  «Ми з Грушевського», котрі мирно чекали закінчення процесу на вулиці», - розповів Олег Радик.

За його словами, назви магазинів не вказують навмисне, аби не створювати їм  антиреклами.

Останній місяць Львів просто вирує різного роду акціями, спрямованими проти бізнесу регіоналів. Так, досі триває пікет гіпермаркету «Епіцентр», активісти «тролять» та блокують роботу ресторанів, готелів, банків. офісів та магазинів, які належать членам Партії регіонів чи їх сім’ям. Вимога майданівців до всіх одна – вийти з провладної партії.

У соцмережах активісти «Економічного бойкоту» обмінюються інформацією про власників об'єктів, самоорганізуються та організовують пікети.

Фото: Бліц-інфо

comments powered by HyperComments