Керівництво «Карпат» дивує Андрія Ткачука

Дмитро Майстренко  |  П'ятниця, 7 лютого 2014, 18:30
Екс-капітан львівського клубу Андрій Ткачук, який цієї зими виявився не потрібний клубові, пробуде у Львів до літа. Гравець і клуб не зуміли домовитися до спільного рішення чи то продовження контракту, чи то відпустити гравця. Тепер Андрієві Ткачукові доведеться повністю відпрацювати контракт.
Керівництво «Карпат» дивує Андрія Ткачука

У тепер вже колишнього капітана «Карпат» Андрія Ткачука угода з клубом завершується влітку 2014 року. Підписувати нову гравець не хотів і планував перебратися до нового клубу вже цієї зими, оскільки місця у першій команді йому не знайшлося. Та перемовини з керівництвом не дали ніякого результату.

«Можу процитувати слова, що мені були сказані (керівництвом «Карпат» – ред.): «У тебе залишається ще чотири місяці за контрактом, однак на тебе ми, в принципі, не розраховуємо. Відповідно, якщо не приймеш наші умови при продовженні контракту, на збори не їдеш». Після цього розмови про те, щоби мене зараз відпустити, не було», – поділився Андрій Ткачук.

Тепер футболістові лишається тренуватися з дублем і чотири наступні місяці спробувати свої сили в молодіжній першості. Однак така позиція очільників клубу, коли тримають гравця непотрібного команді, відверто дивує екс-капітана.

«Не розумію «Карпати», навіщо мене тримати? Гаразд, якби ще дозволили дограти до завершення дії договору. А так, платити зарплатню футболісту, на якого вони не розраховують — не збагну цього. Тим паче, зважаючи на те, скільки років я віддав «Карпатам», прожив у Львові. Наостанок, дали бодай вільного агента…» – зізнається Андрій Ткачук.

Нагадаємо, що до стану львівських «левів» Ткачук повернувся влітку 2013 року. У першій половині сезону 2013/2014 провів за «Карпати» 11 матчів, у восьми з яких виходив у стартовому складі. За ці матчі Андрій відзначився лише трьома жовтими картками.

Довідка

Андрій Миколайович Ткачук – український футболіст, екс-півзахисник львівських «Карпат». Вихованець спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву міста Житомира. 23 листопада 2004 року дебютував у складі «Полісся» (Житомир) у виїзній грі проти хмельницького «Поділля» в першій лізі.

Під час зимової перерви сезону 2004/05 перейшов до львівських «Карпат». 2006 року допоміг «левам» здобути друге місце в першій лізі і вийти до еліти. У Вищій лізі України дебютував 29 квітня 2007 року у матчі «Дніпро» – «Карпати», що закінчися бойовою нічиєю 2:2. З 2008 року став основним гравцем півзахисту львів'ян.

28 лютого 2013 року разом з одноклубником Ярославом Мартинюком перейшов на правах оренди до кінця сезону в київський «Арсенал». Улітку цього ж року повернувся до складу «Карпат», де провів ще півсезону.

Фото:  fооtballtransfer

comments powered by HyperComments