29 серпня 2013

23:56
За два тижні стартує одна з найвідоміших та найцікавіших інтелектуальних подій України – Форум видавців. Цьогоріч він святкуватиме своє «зріле» повноліття – 20 років. З цього приводу видавництва-учасники вже готують оригінальні подарунки: свої книжкові новинки вони приурочують до ювілею Форуму. Так, символічно, двадцять непересічних книг, оригінальних презентацій та подій подарує Форуму, львів'янам та гостям міста «Видавництво Старого Лева».
20:40
Вочевидь оклигавши після невдалого дебюту в ролі «польового бійця» під стінами Київради 19 серпня, екс-командир Львівського «Фронту змін» Степан Кубів вирішив надалі вовтузитися довкола посади начальника обласного виборчого штабу «Батьківщини» на майбутніх президентських виборах.
15:53
Власниками найбільших у Львові медіа-холдингів є міський голова Львова Андрій Садовий, бізнесмени Петро Димінський та брати Дубневичі, колишній одіозний податківець, а тепер головний еколог Львівщини Мирослав Хом’як та журналіст Ігор Починок.
11:51
У повсякденній реальності є речі, які потрібно доносити до суспільства, близьких і до самих себе. І разом із цим є речі, які самі за себе говорять вражаючи фактами краще, ніж будь якими метафорами. До таких речей належить Форум видавців у Львові, який цієї осені відбудеться вдвадцяте.
14:39
Львівський «суддя-колядник» Ігор Зварич, який зараз відбуває ув'язнення у в Менській колонії, за прикладом іноземних зірок вирішив повідати світові свою історію. Художньо-документальну книгу «Mein Kampf in Ukraine. Книга перша. Суддя – Комуніст» незабаром презентуватимуть на Львівському Форумі видавців.
12:08
Паскуале Трідіко, дослідник європейської економіки, розповів українцям що про нас говорять за кордоном, позбавивши не надто почесної місії. Італієць зустрівся з львів'янами в книгарні «Є», щоб порозмовляти на тему „Україні - 22. Що говорять про нас за кордоном?”.
11:27
Вже традиційно Форум видавців обіцяє безліч цікавих подій, перформансів і книжкових новинок. Цьогорічна подія, яка відбуватиметься вже вдвадцяте, буде особливо насичена та святкова, адже окрім уже традиційних ярмарку української книги, міжнародного літературного фестивалю, фестивалю ТРАНСЛІТ, конкурсу на найкращу книгу, цьогорічний Форум видавців акумулює ще більше дискусій та акцій.