25 серпня 2013

15:57
У мистецькій галереї Гері Боумена презентували полотна львівського художника Сергія Гая. Тематика картин стосувалася улюблених мотивів митця – ню, квітка, кінь. Галерея Гері Боумена функціонує вже три роки. Мистецький осередок співпрацює із сучасними іменитими художниками. Проте, молоді талановиті художники також мають можливість експонувати власні полотна у галереї. Мистецька орієнтація галереї – світлини, скульптура, живопис та графіка.
14:24
Вчора Україна святкувала свій 22-й День Незалежності. Очевидно, що значна кількість людей довго чекали цього дня. З нагоди свята до Львова з надією гарно провести час з'їхалось чимало люду як з прилеглих сіл, так і з інших областей та країн. Проте, нічого грандіозного та навіть нового в культурно-розважальній програмі у столиці Галичини їх не чекало.
17:51
Ззовні Самбірська виховна колонія доволі непримітна. Те, що приміщення є закладом обмеження волі видно лише з офіційної вивіски. Збоку розміщені товари, які виготовляють вихованці колонії. Відчути атмосферу неволі можна лише за дверима. Саме за ними загрозливо ляскають металеві замки.