«Суддя-колядник» Ігор Зварич у вересні презентуватиме книгу на Львівському Форумі видавців

Катерина Поліщук  |  Четвер, 29 серпня 2013, 14:29
Львівський «суддя-колядник» Ігор Зварич, який зараз відбуває ув'язнення у в Менській колонії, за прикладом іноземних зірок вирішив повідати світові свою історію. Художньо-документальну книгу «Mein Kampf in Ukraine. Книга перша. Суддя – Комуніст» незабаром презентуватимуть на Львівському Форумі видавців.
«Суддя-колядник» Ігор Зварич у вересні презентуватиме книгу на Львівському Форумі видавців

Презентація відбудеться під закриття книжкового форуму 14 вересня о 12:00 годині в Голубій залі Палацу Потоцьких (вул. Коперника, 15).  Книгу презентуватиме син судді-хабарника Віктор Зварич. Як розповів газеті «Сегодня» директор видавництва "Самміт-книга" Ігор Степурін, це перша книга з трилогії. Попередня вартість видання близько 70 гривень. В широкий продаж книга надійде з 20 вересня.

Цікаво, що Олександра Коваль, президент ГО «Форум видавців, дізналась про скандальну презентацію зі ЗМІ: «У нас більше 700 різних заходів. Я не можу пам’ятати про всі. Одночасно я хочу завірити всіх зацікавлених в тому, що моя позиція як організатора Форуму видавців у Львові залишається незмінною: свобода слова є основою демократичного суспільства. Кожна людина має право розповісти свою історію і викласти свої аргументи. Сподіваюся, що видання книги особи, засудженої за корупцією, стане приводом до ширшої публічної дискусії про природу корупції в Україні, дискусії, вкрай необхідної для подолання цього явища».

Нагадаємо, що екс-голову Львівського апеляційного суду Ігоря Зварича затримали  на хабарі у 2009 році за «наводкою» сьогодні вже покійного львівського підприємця. Під час обшуку його кабінету в Львівському апеляційному суді працівники СБУ та Генпрокуратури вилучили 1 мільйон доларів та 2 мільйони гривень. Горе-суддю в народі охрестили посівальником або колядником через його славнозвісну прес-конференцію, на якій Зварич пояснив наявність знайдених у нього при обшуку мільйонних коштів давньою традицією засівати приміщення під час його освячування. Зварич отримав 10 років в'язниці з конфіскацією майна. 

 

 

comments powered by HyperComments