6 серпня 2013

20:42
28-річний Богдан Хруставчук залишив лави партії влади. Здавалося б, незначна подія для Львівщини. Проте варто згадати, хто такий цей молодий чоловік. Два роки він був головою Студентського братства Львівщини, віце-президентом Міжнародної федерації Бойового Гопака. Був підприємцем, згодом подався в політику, обравши для себе непопулярну на Львівщині, але перспективну за президента Януковича Партію регіонів.
20:26
5 серпня прес-служба прокуратури Львівської області повідомила громадськість про черговий успіх у титанічній боротьбі з корупцією. Як виявилося, розпочато кримінальне провадження за фактом незаконної розтрати посадовими особами Перемишлянської райдержадміністрації коштів, виділених Львівщині ПАТ «Укртранснафта» в рамках угоди про співробітництво у сфері розвитку нафтогазового комплексу і соціальної інфраструктури населених пунктів.
09:49
Невдовзі відреставрують один з найвідоміших символів Львова. Вже восени львів'яни та гості міста зможуть милуватися Ратушею, що на площі Ринок, в оновленому вигляді.