9 серпня 2013

17:32
Обласні депутати від фракції БЮТ хочуть заборонити вивозити з України кругляки дерев. Мовляв, частина фірм, які скуповують і експортують українську деревину за кордон, пізніше перепродують її значно дорожче. Як наслідок, Україна недораховує надходження в бюджет.
14:17
Переломом лівої руки завершилась відпустка міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса на Сколівщині. Вузька траса Східниця-Верхнє Синєвидне біля села Урич виявилась нефартовою для мерських прогулянок на велосипеді.
11:20
Львівщина є прикордонною областю. Це надає їй великі перспективи з одного боку, але накладає велику відповідальність з іншого. Про це та багато чого іншого розповів Левко Захарчишин, в. о. директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської обласної державної адміністрації (ЛОДА) на прес-конференції «Чим приваблюватиме надалі Львівщина туристична? Співпраця з регіонами іноземних держав».
17:39
Колишній член Партії регіонів та вождь її обласної молодіжки Богдан Хруставчук, як і обіцяв, під час прес-конференції 7 серпня повідомив власну, і, відповідно, офіційну версію того, чому він залишив і так не надто широкі лави львівських регіоналів. Звичайно ж, щоб займатися громадською діяльністю, і розуміє, що деякі проекти на Львівщині краще реалізовувати у статусі безпартійного.