Львів'яни методично поширюють пікетування бізнесу регіоналів

Світлана Куропій  |  Субота, 1 лютого 2014, 18:11
Під прискіпливі погляди активістів Євромайданів у Львові потрапляє все більше магазинів, підприємств та установ, що належать чи мають непряме відношення до членів Партії регіонів.
Львів'яни методично поширюють пікетування бізнесу регіоналів

Вже неодноразово жителі західної столиці України навідувались під будівлі магазинів, організацій та навіть державних органів з єдиною метою – покинути лави провладної партії та долучитись до народу, підтримати мітингувальників столиці та інших куточків держави.

Сьогодні активісти планують влаштувати пікет біля одного з найбільших торгових центрів міста – «Ашан» [-  варто зазначити, що торговельна мережа Групи Ашан французького походження, вона має магазини в багатьох державах світу і,  звичайно, не належить власне членам ПР]. Причина пікету стабільна – гіпермаркет торгує багатьма товарами, які виготовлені на фірмах та підприємствах власників-регіоналів.

Для жителів міста подібний пікет гіпермаркетів вже далеко не перший. Попередньо було заблоковано барикадами та автомобілями "Епіцентр",  а кілька днів тому перед гіпермаркетом «Шок» для його власника Олега Баляша  встановили «криваву йолку» з товарів побутової техніки.

Додалось неспокою і працівникам фінансових установ, зокрема, банку ПУМБ [- вважається пов'язаним з Рінатом Ахметовим]. Активіст та єдиний учасник пікету, голова спостережної ради Студентського братства Олег Ферштинський приніс до банку плакат «Свавілля за наші гроші». А про доцільність та потребу пікету відповів: «Я думаю, є зміст його пікетувати, поки Ахметов не забере своїх депутатів, які зокрема голосували про закон про амністію, який дозволяє розв'язати людям руки, але заклеїти роти».

Фото: Юлія Сівакова

comments powered by HyperComments