Новини на головну

11:19
Зовсім скоро відбудеться допрем'єрний показ нового фільму від дитячого продюсерського центру «Кадрики». «SuperШколу 2» можна побачити 17 лютого о 16:00 та о 17:00 у «Планеті кіно» (King Cross Leopolis).
20:18
Повнометражний фільм «Super Школа 2» виробництва телевізійного продюсерського центру «Кадрики» має на меті зібрати 320 тисяч гривень на автомобіль для воїнів, які зараз боронять Україну на запорізькому напрямку – 129 батальйон ТРО.
19:54
Міністр оборони Німеччини підтвердив постачання Україні танків Leopard 1. Але прибудуть вони аж наступного року.
16:29
7 лютого до Києва прибув міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус. Із президентом України Володимиром Зеленським він обговорив найголовніше питання: постачання танків.
12:21
У концерті взяли участь українські музиканти із Харкова, Ірпеня, Києва, Львова, Дніпра, Одеси та Сум.
14:08
Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що існує консенсус із президентом України Володимиром Зеленським про те, що зброя, надана Заходом, не буде використана для атак російської території.
17:06
Дев'ять потужних генераторів для житлово-комунального господарства Харківської області передало Федеральне агентство з технічної допомоги Німеччини.
12:32
Руській мір розкриває рота на німецький народ, який теж хоче «асвабадіть».
15:08
Заступник глави МЗС Андрій Мельник запропонував Німеччині передати Україні підводні човни та старий фрегат «Любек», який Німеччина зняла з комплектування.
14:04
Про можливе надання Німеччиною винищувачів Україні наразі не йдеться. Німецькі політики пояснюють це побоюваннями ескалації війни.