Англія перемогла Україну з рахунком 2:0

1  |  Четвер, 30 березня 2023, 22:28
Збірна Англії перемогла Україну (2:0) у рамках відбору на Євро-2024.
Англія перемогла Україну з рахунком 2:0

26-го березня, у матчі 2-го туру кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи - 2024 зустрілися збірні Англії та України. Гра проходила на стадіоні “Уемблі” у Лондоні та завершилася перемогою господарів з рахунком 2:0. На матчі було понад 83 тис. глядачів.

Наступні матчі в рамках третього туру кваліфікаційного етапу до Євро-2024 заплановані на 16-те червня. Знайти прибуткові коефіцієнти на спорт можна в букмекерській конторі Олімпбет. Цей букмекер високо оцінений за надійність на високі коефіцієнти. Перш ніж укласти парі в цій БК, слід прочитати детальний огляд Олімпбет тут.

Англійська збірна розпочала поєдинок вкрай жваво, а от українці відверто чекали на диво в матчі. Активні дії попереду Туманного Альбіону та невпевнена гра "синьо-жовтих", принесла англійцям у першому таймі свій результат.

Наприкінці першої половини зустрічі, а саме на 37-й хвилині матчу, Гаррі Кейн відкрив рахунок, замкнувши верхову передачу від Букайо Сакі, якому ніхто не заважав відправити "круглого" до штрафної збірної України. Гаррі мав три схожі моменти під час першого тайму і вже четверта спроба виявилася вдалою для англійського форварда.

Другий гол "три леви" не змусили довго чекати, оскільки англійці відзначилися вже на 40-й хвилині зустрічі. Автором забитого м'яча став той, хто й асистував Кейну, тобто Букайо Сака. Англійський вундеркінд шикарним ударом направив м’яч у ліву дев'ятку воріт Анатолія Трубіна так, що той не мав шансів врятувати збірну України. Англійці впевнено атакували та забивали, а українці нічого не могли запропонувати команді "трьох левів".

У другому таймі англійці з холодною головою доводили до логічного завершення поєдинок до своєї перемоги. Українцям же не вдалося знайти протиотруту атакуючої гри "трьох левів".

Проте Руслан Ротань намагався шукати вихід із ситуації, замінивши обох крайніх захисників Ніколенка та Караваєва. Соболь став на позицію лівого захисника, Зінченка на правого, а ось Олександра всередині підмінив Буяльський. Джокер-Циганков підмінив Мудрика, котрому матч відверто не пішов. Згодом на полі також з'явилися Довбик (замість Яремчука) та Коноплянка (замість Степаненка).

Таким чином збірна України програє у своєму дебютному поєдинку у кваліфікації до Євро-2024 та чекає на червневі матчі, де протистоятимуть збірні Північної Македонії та Мальти. А ось англійці завдяки перемозі над "синьо-жовтими" очолили відбірну групу.

 

comments powered by HyperComments