Мудрик отримав найгіршу оцінку за матч Англія – Україна

1  |  П'ятниця, 31 березня 2023, 09:45
Михайло Мудрик став найгіршим гравцем матчу Англія – Україна (2:0).
Мудрик отримав найгіршу оцінку за матч Англія – Україна

Так, півзахисник, який представляє "Челсі", провів на полі 61 хвилину. За цей час він завдав одного удару по воротах англійців – неточний. Виступ гравця алгоритми WhoScored оцінили у 5,7 бала. Жоден інший учасник гри не отримав менше ніж 6,0.

Наступний матч збірної України запланований на 16-те червня. Але Мудрика можна буде побачити на полі зовсім скоро. “Челсі” 1-го квітня позмагається з “Астон Віллою” в рамках АПЛ. Популярна букмекерська контора Fonbet BY вважає фаворитом матчу підопічних Поттера і пропонує на їх перемогу коефіцієнт 1.65. Цей букмекер високо оцінений за свою технологічність та прибуткові коефіцієнти. Крім цього Фонбет пропонує приємні бонуси та акції бетторам.

Екс-гравець Стівен Джеррард не вражений грою Михайла Мудрика у матчі проти збірної Англії.

Як вважає Джеррард, з точки зору України, Англія зіграла фантастично, тому що їхня гра була відкритою. Але, якби ви були б тренером Мудрика, ви б напевно розчарувалися, зауважив футболіст. При всій повазі до українця, Джеррард думає, що Мудрик все ще вчиться грати. Але знаючи, що потрібно стримувати Сака, не можна дозволяти йому отримувати м'яч під ліву ногу (що зробив Мудрик), тому що це його чарівна паличка. В епізоді з першим голом Англії саме так і сталося, сказав колишній гравець.

Слід нагадати, що півзахисник Михайло Мудрик став найдорожчим футболістом в історії України. Так, “Шахтар” підтвердив, що вінгера було продано “Челсі” за 70 млн євро, ще 30 млн передбачено як бонуси. До цього рекордним українським трансфером був перехід форварда Андрія Шевченка з “Мілану” до “Челсі” за 43,88 млн. євро.

 

comments powered by HyperComments