Ярмоленко перейшов до «Аль-Айну» з ОАЕ

1  |  Четвер, 30 березня 2023, 18:52
Українець Андрій Ярмоленко продовжить кар'єру у клубі ОАЕ.
Ярмоленко перейшов до «Аль-Айну» з ОАЕ

32-річний півзахисник уклав контракт із «Аль-Айн» на один рік. Найближчий матч цього клубу запланований на 1-е квітня проти «Аль-Ахлі» в Прем’єр-лізі ОАЕ. Експерти вважають фаворитом поєдинку «Аль-Айн». Популярна БК BC Game пропонує на нову команду Ярмоленка коефіцієнт 1.85. Аби вирішити, чи укладати парі в цій конторі, спершу слід прочитати детальний огляд BC Game тут.

Нагадаємо, останні чотири сезони хавбек провів у «Вест Хемі». Минулого літа він став вільним агентом після закінчення терміну контракту.

Окрім півзахисника Андрія Ярмоленка, «Вест Хем» оголосив про звільнення ще й півзахисника Марка Нобла, воротаря Девіда Мартіні і захисника Райана Фредерікса у зв'язку із закінченням контрактів.

Після оприлюднення інформації щодо не продовження контрактів з футболістами, «Вест Хем» подякував всім цим гравцям за старанну працю та самовіддачу під час виступів за клуб. А також адміністрація клубу побажала всього найкращого у майбутньому, повідомляє прес-служба «Вест Хему».

Нагадаємо, 2018 року лондонці заплатили «Борусії» за українського півзахисника 17,5 млн фунтів. За останній сезон у «Вест Хемі» Ярмоленко провів 30 матчів у всіх турнірах. За цей час він забив три голи.

 

comments powered by HyperComments