Новини на головну

17:09
Останній рік московсько-української війни, започатої у 2014 році, спричинив небачену раніше хвилю міграції українського населення (насамперед, до країн Європи) – бабільшу, ніж після Другої світової війни.
14:03
Один з російських танків, знищених в Україні, виставили як експонат перед посольством Росії у Берліні.
13:35
24 лютого, у річницю повномасштабне вторгнення рф в Україну, Український Вільний Університет проводить панельну дискусію за участю провідних експертів безпекової політики.
10:39
Під час інтерв’ю Мелінда Сіммонс поділилася надихаючими історіями насолоди життям у звільненому Києві як актом непокори російській агресії.
17:39
Невідомі цього тижня розмалювали російським триколором і символом Z, що символізує підтримку російської агресії, вежу старої будівлі парламенту в німецькому Потсдамі, який неформально називають «Кремлем».
17:15
Постачання Україні зброї не продовжують війну.
16:04
Едність і рішучисть важливі для того, аби надати Україні засоби повернутися за стіл переговорів прийнятним способом і працювати над довгостроковим миром на умовах, котрі обрали українці.
20:26
Програму навчання українських військових у Німеччині доводиться кардинально змінювати на ходу.
16:44
Українська співачка Христина Соловій розповіла, що була змушена перервати свій концерт у Нюрнберзі на День закоханих, 14 лютого.
15:16
Відповідну заяву зробив міністр оборони США Ллойд Остін.