NAVI програла четвертий матч поспіль у регіональній лізі Dota Pro Circuit

1  |  П'ятниця, 31 березня 2023, 16:17
Українська кіберспортивна організація знаходиться наразі не в найкращій формі на світовій арені.
NAVI програла четвертий матч поспіль у регіональній лізі Dota Pro Circuit

Раніше стало відомо, що перший у світі Major з Counter-Strike 2 відбудеться з 17 по 31 березня. Фанатам обіцяють епічне шоу на Royal Arena у Данії. CS2 Major Copenhagen 2024 покаже фанатам 24 найкращі у світі команди з Counter-Strike 2. Ростери боротимуться за 1 250 000 доларів. Знайти приємні коефіцієнти на кіберспорт можна в популярній БК Марафон Бет Україна. Цей букмекер високо оцінений за багатьма параметрами: технологічність, службу підтримки, зручність платежів, прибуткові коефіцієнти, вигідні бонуси для бетторів тощо.

Новий склад Natus Vincere, створений на базі колективу PuckChamp, зазнав четвертої поразки поспіль у ході регіональної ліги Dota Pro Circuit 2023: Tour 2 для СНД-команд.

"Народжені перемагати" поступилися One Move з результатом 0:2. Це вже четверта поразка для ростера Армана Malady Оразбаєва цього сезону.

У результаті NAVI опустилася до зони вильоту. Щоб зберегти місце у лізі, жовто-чорним необхідно перемагати у матчах з Virtus.pro та HellRaisers, а також сподіватися на помилки конкурентів.

Після цього поразки Natus Vincere посідає 7-е місце у таблиці Східної Європи з 1 виграшем та 4 поразками. One Move, своєю чергою, займає 5-й рядок у таблиці з двома перемогами.

2023 року українська команда зіграла 12 матчів. Однак виграв склад лише у двох.

 

comments powered by HyperComments