Ломаченко проведе бій з Хейні 20 травня у Лас-Вегасі

1  |  П'ятниця, 31 березня 2023, 13:31
Український боксер вже готується до бою з американцем.
Ломаченко проведе бій з Хейні 20 травня у Лас-Вегасі

Бій за участю Ломаченка та Хейні пройде 20-го травня у Лас-Вегасі. На кону стоятимуть пояси WBC, WBA, WBO та IBF у легкій вазі. Експерти наразі прогнозують більший успіх на боці американця. Популярна БК Мостбет пропонує на цей бій такі коефіцієнти: перемога Хейні йде за 1.37, успіх Ломаченка оцінений в 3.52. Після авторизації в цій конторі, беттор потрапляє в особистий кабінет. Чим корисний особистий кабінет в БК Мостбет та про весь його функціонал розповіли тут.

Український боксер Василь Ломаченко проведе поєдинок із абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі американцем Девіном Хейні. Про це повідомляє Sky Sports.

Василь Ломаченко в рамках професійної кар'єри здобув 17 перемог та зазнав двох поразок. 11 разів Василь перемагав суперників нокаутом. Останній поєдинок боксер провів 29 жовтня 2022 з американцем Джамейном Ортісом. Бій завершився перемогою Ломаченка одноголосним рішенням суддів.

Девін Хейні виграв усі 29 боїв, у яких брав участь, 15 разів відправляючи суперників у нокаут. Останній бій Хейні відбувся 16 жовтня 2022 року: він переміг австралійця Джорджа Камбососа-молодшого та захистив титули абсолютного чемпіона світу у легкій вазі за версіями WBA Super, WBO, IBF, WBC та The Ring.

 

comments powered by HyperComments