У Львові завершують реконструкцію частини стадіону "Юність"

Четвер, 15 березня 2018, 12:38
За минулий рік на стадіоні відремонтували одну трибуну та збудували роздягальні для спортсментів.
У Львові завершують реконструкцію частини стадіону "Юність"

Про це повідомляє "Твоє місто". 

У Львові завершують будівництво роздягалень та першої трибуни на стадіоні "Юність", що розташований у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Про це повідомила в. о. керівниці управління культури Львівської міської ради Наталія Бунда.

"Торік ми розпочали будівництво роздягалень для спортсменів, які плануємо завершити максимум до середини квітня цього року. Далі розпочнеться реконструкція другої трибуни із облаштуванням поля для гри у регбі", – зазначила вона.

За словами керівниці управління культури, на реконструкцію трибуни та роздягальні торік виділили 15 млн гривень. Цього року місто профінансувало оновлення стадіону лише на 1 млн гривень, однак за потреби – проситимуть дофінансування.

Наразі в управлінні завершують виготовлення проектно-коштористної документації на ремонт другої трибуни. Безпосередні роботи планують розпочати цього року. За словами Наталії Бунди, для цієї частини ремонту хочуть залучити грантові кошти від міжнародних спортивних організацій та федерацій.

Торік на стадіоні відремонтували першу трибуну, облаштували сидіння та накриття від дощу та розпочали будівництво двоповерхових роздягалень для спортсменів із санвузлами та душовими кабінами, які виконує ТОВ "Будмонтажресурс" із бюджетом у майже 6 млн грн.

comments powered by HyperComments