Головні новини (права колонка)

08:59
У понеділок зранку в Стебницькій міській лікарні на стаціонарному лікуванні у зв’язку із коронавірусом перебувало 69 осіб
11:47
Львівське комунальне АТП № 1 проводить тендерну процедуру із визначення постачальника 100 автобусів великого класу. Ця закупівля фінансується за кошти кредиту Європейського інвестиційного банку в рамках проекту «Міський громадський транспорт в Україні».
23:06
До дня фотографа львовознавець та фотограф Роман Метельський  показав експонати з колекції ретрофототехніки. Серед них старі фотоапарати, відеокамери, альбоми, діафальми, стереоскоп, плівки, світлини та інше.
18:22
Не дивлячись на те, що в Західній Україні спостерігаються стабільно високі показники захворюваності корона вірусною інфекцією, «Укрзалізниця» потроху відновлює курсування поїздів далекого сполучення. «Справжня Варта» аналізує, куди можна заїхати зі Львова поїздами далекого сполучення.
16:42
Львівська залізниця частково відновила приміське сполучення – на маршрути вийшли електрички і дизель-поїзди. Звідки і куди вони курсують досліджувала «Справжня Варта».
16:21
Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького з 19 червня поновив обслуговування авіарейсів.
14:52
Мурал прикрасив стіну львівської обласної клінічної лікарні швидкої допомоги.
10:24
За попередню добу в Львівській області зафіксовано 200 нових випадків коронавіросної інфекції.
12:33
Суд оштрафував хулігана, який на камеру трощив приміський поїзд Львів-Сокаль. Сокальський районний суд Львівщини визнав винним у хуліганстві Володимира Саноцького, що на камеру трощив вікна у приміському поїзді Львів-Сокаль, а потім хизувався відео у соцмережах, повідомляє Zaxid.net