Головні новини (права колонка)

16:04
Сьогодні, 12 червня, коли відзначається День Росії, перед російським консульством у Львові на бігборді з’явилася емблема Департаменту контррозвідки (ДКР) Служби безпеки України.
15:28
За внесення цього питання у порядок проголосувало тільки 10 депутатів.
15:12
Голова Львівської ОДА Максим Козицький підписав розпорядження про виплату разової допомоги працівникам медичних комунальних некомерційних підприємств.
14:34
Українці три дні прощатимуться із композитором, музикознавцем та Героєм України Мирославом Скориком. Завтра прощання відбуватимуться у Києві, а в четвер і п’ятницю — у Львові.
12:15
Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА у співпраці зі структурними підрозділами у районах та ОТГ створило інтерактивну мапу спортивної інфраструктури Львівщини.
08:37
Жителі Підгірців Бродівського району вийшли на міжнародну трасу «Київ-Чоп», протестуючи проти незаконного приєднання їхньої громади до Заболотцівської ОТГ.
22:18
Отримано докази контактів керманичів Червленої Русі з хрестоносцями, зокрема з орденом іоанітів.
18:06
У період надзвичайного стану через загрозу масового зараження коронавірусом COVID-19, важливо знати точно: як наразі відбувається утилізація небезпечного сміття і яку кількість медичних відходів можна тут утилізовувати додатково.
14:45
8 квітня голова Львівської ОДА Максим Козицький провів скайп-нараду із керівниками єпархіальних управлінь та церков Львівщини, представниками правоохоронних органів щодо святкування Вербної неділі та Великодня у період поширення коронавірусної інфекції.