10:01
Новий музичний проєкт SQUIRTEKS презентує першу емоційну відеороботу на дебютний сингл “Tears”. У непрості часи, коли кожному з нас так не вистачає тактильності та обіймів один одного, “Tears” виступає маніфестом чуттєвості та тілесної естетики.
16:12
На цьому наголосив заступник Міністра охорони здоров’я - головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко під час брифінгу 10 квітня.
18:25
Кабінет Міністрів на своєму черговому засіданні 8 квітня з доопрацюванням та урахуванням позиції інших міністерств прийняв постанову «Про реалізацію ініціатив, спрямованих на розвиток соціальних сервісів для деяких соціальних груп населення».
11:27
Під час карантину в Україні всі підприємства сфери ЖКГ працюють безперебійно та надають послуги, необхідні для комфортного перебування людей вдома.
13:38
Виховувати українських дітей у повазі до традицій їхнього народу, його мови та культури – головне завдання, яке сьогодні має виконувати запілля. Від того, яким зростатиме це покоління, напряму залежить майбутнє країни. Як з пелюшок ростити дітей у любові до рідної землі та чому це корисно – розповідаємо далі.
2685
12:58
Справа про банкрутство НПК-Галичина (Дрогобич) отримала неочікуваний розвиток.
1430