Львівські регіонали вимагають у київських сформувати новий Уряд

Катерина Поліщук  |  Вівторок, 17 грудня 2013, 21:48
Фракція Партії регіонів у Львівській обласній раді звернулась до центрального керівництва партії з вимогою сформувати новий уряд «рівновіддалений від олігархічних груп».
Львівські регіонали вимагають у київських сформувати новий Уряд

Відповідну заяву депутати оприлюднили і прийняли на сьогоднішньому засіданні сесії ЛОР.

 «Фракція Партії регіонів у Львівській обласній раді звертається до керівництва Партії регіонів із закликом піти на рішучі кроки щодо реформування Уряду держави задля громадянського спокою в країні. Саме непрофесіоналізм урядовців не тільки привів до зриву підписання Угоди про Асоціацію з ЄС, але й підірвав громадянський спокій в Україні. - йдеться в заяві львівських регіоналів. - Не може Уряд держави Україна керуватись інтересами тільки частини її громадян, бути глухим, ігнорувати вимоги виборців, що мають іншу позицію»

 Також вони звернулись до правоохоронних органів із закликом припинити переслідування жертв провокаторів, що закликали людей до розправи, бойкотів, агресії, а виявляти і притягувати до відповідальності організаторів, незалежно від їхньої партійної приналежності. Мовляв в європейських державах не переслідують за політичні погляди, але штрафують голову уряду за невірно припаркований автомобіль.

 Не забули львівські регіонали пригадати опозиційним партіям, що заклики до утисків та ліквідації Партії регіонів є неєвропейськими. Та натякнули, що так просто їх не позбутись.

«Тим, хто дуже хотів би позбутися Партії регіонів на теренах Львівщини, хотіли би нагадати недалеку історію. Багатьом у 2004 році здавалось, що з Віктором Федоровичем Януковичем і Партією регіонів покінчено назавжди, а вже в 2006 році на виборах до Верховної Ради України, Партія регіонів набрала більшість і сформувала Уряд. Демократичність цих виборів європейські спостерігачі під сумнів не ставили», - резюмують регіонали.

 Однак, щоб зайвий раз не дратувати опозиційні партії у Львівській обласній раді, депутати фракції партії регіонів не  братиме участі в засіданнях, під час яких розглядатимуться політичні питання. А приступить до роботи, коли в порядок денний вноситимуться питання соціально-економічної життєдіяльності регіону.

comments powered by HyperComments