Кополовець повертається до «Карпат»

Дмитро Майстренко  |  Середа, 8 січня 2014, 17:32
Гравець львівського клубу Михайло Кополовець, який перебуває на правах оренди в ужгородській «Говерлі», рішуче налаштований залишити закарпатський колектив. Він повідомив також, що клуб готовий його відпустити. Проте, де саме продовжить свою кар’єру, футболіст точно сказати не може.
Кополовець повертається до «Карпат»

Фото: //time-football.com

Найважливішою причиною дострокового припинення співпраці з «Говерлою» Михайло Кополовець називає те, що головний тренер команди В’ячеслав Грозний не бачить його в основі команди. За таких умов футболіст не хоче втрачати час і прагне знайти інший клуб, де він мав би більше ігрової практики. Та спочатку потрібно ще залагодити юридичні питання з «Карпатами», з якими у Кополовця чинний контракт.

«Ні тренер (В’ячеслав Грозний – авт.) мене не хоче бачити, ні я його. Так що розійшлися, можна сказати, по обопільній згоді (посміхається). Адже який сенс мені чекати півроку, поки закінчиться термін оренди? Що стосується «Карпат», то поки що нічого конкретного сказати не можу. Але, думаю, в найближчі дні ситуація проясниться», - сказав Михайло Кополовець.

Майбутнє гравця також лишається невизначеним. Незважаючи на юридичні нюанси, Михайло Кополовець сповнений сил і готовий грати у футбол. І вже не так принципово, за який клуб. За ради цього він навіть готовий піти на скорочення заробітної платні.

«У мене купа сил, і я не хочу просто так сидіти на лавці, отримувати гроші та не грати в футбол... Грозний багато казав, що я приїхав в Ужгород через велику зарплату. Але це брехня! Якби я хотів так вчинити, то зараз би нічого не казав і далі продовжував би перебувати в "Говерлі". Я приїхав сюди в першу чергу додому. До того ж в той час в Карпатах склалася важка психологічна ситуація, адже багато футболістів пішло з команди, і треба було робити зміни. Тільки тому я і перейшов до Говерли, щоб щось змінити в своєму житті, щось переглянути, зробити таку собі паузу. В результаті зробив паузу... А тепер дуже шкодую, що приїхав грати в Ужгород.  Але так вже склалося», - прокоментував ситуацію гравець «Карпат».

Нагадаємо, що Михайло Кополовець перебрався до «Говерли» перед початком сезону 2013/2014 років. Пов’язано це було з переформатуванням складу львівського клубу та значним скороченням заробітних плат гравцям. За ужгородський клуб футболіст зіграв лише 8 матчів, здебільшого виходячи на заміну. Відзначитися у футболці «Говерли» Михайлу так й не вдалося.

comments powered by HyperComments