17:25
Сьогодні, 4 травня на площі Ринок у Львові, відбувся міжконфесійний молебень за місто і городян, а також за єдність України. Також під час молебеню відслужили заупокій за всіма загиблими в Одесі та інших містах України внаслідок сутичок.
23:36
Сьогодні, 2 травня, на площі перед Львівським національним університетом ім. Івана Франка розгорнули найбільший державний прапор України розміром 60х40 метрів. В акції взяли участь студенти зі Сходу та Заходу України.
19:50
Призначення позачергових виборів до Верховної ради, підписання трудової угоди з кандидатами в депутати та прийняття законів про механізм відкликання чиновників, депутатів і президента. Такі перші кроки пообіцяла зробити в разі перемоги на виборах кандидат у президенти України, громадський діяч Ольга Богомолець, сьогодні, 30 квітня на прес-конференції у Львові.
20:35
Сьогодні, 29 квітня громадські активісти прийшли з акцією протесту до Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області. Представники ГІ «Автосотня» та ГО «Рабів до раю не пускають» протестували у зв’язку з тим, що Інспекція відмовилася сформувати Громадську раду.
13:38
Виховувати українських дітей у повазі до традицій їхнього народу, його мови та культури – головне завдання, яке сьогодні має виконувати запілля. Від того, яким зростатиме це покоління, напряму залежить майбутнє країни. Як з пелюшок ростити дітей у любові до рідної землі та чому це корисно – розповідаємо далі.
2668
12:58
Справа про банкрутство НПК-Галичина (Дрогобич) отримала неочікуваний розвиток.
1425