У Львові добиваються звільнення чиновника, який «вірить у друге пришестя Януковича»

Валерій Шмаков  |  П'ятниця, 23 травня 2014, 17:23
Сьогодні, 23 травня, активісти «Правого сектора» прийшли у приймальню голови державної сільськогосподарської інспекції у Львівській області Андрія Івасіва, який в цей час перебуває на лікарняному.
У Львові добиваються звільнення чиновника, який «вірить у друге пришестя Януковича»

До кабінету чиновника принесли готову до підпису заяву на звільнення, а офіс обклеїли листівками із закликами негайно скласти посадові повноваження.

Паралельно активісти «Правого сектора» завітали до губернатора Ірини Сех, в прокуратуру, СБУ, міліцію та люстрацій ний комітет із офіційними зверненнями щодо зловживань даного чиновника та вимогою негайного звільнення. Та як стало відомо уже під час самої акції, Ірина Сех уже подала подання на звільнення Андрія Івасіва.

Як стверджує заступник керівника «Правого сектора» на Львівщині Віталій Сергатюк, своєю акцією активісти хотіли показати «службову невідповідність Андрія Івасіва займаній посаді».

«Андрій Івасів до останнього моменту, поки був при владі Віктор Янукович  забороняв знімати в кабінетах його портрети та агітував за нього. Зараз він тисне на свої працівників та доказує, що Янукович ще повернеться», - каже Сергатюк.

Також, як зазначає Сергатюк, щодо якості роботи Івасіва у них є теж багато запитань.

«Зокрема, коли Андрій Івасів керував Пустомитівським відділенням державної с-г інспекції на нього було чимало скарг. А сьогодні відкриті кримінальні провадження за незаконні спроби звільнення його підлеглих, які не бажали брати участь в його оборудках. При цьому, він приймає на роботу 16 нових працівників, в той час як Кабмін заборонив розширяти штатні списки державних і владних установ», - каже заступник керівника «Правого сектора» на Львівщині.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Та й навіть перебуваючи на лікарняному ця людина умудряється вчинити адміністративне правопорушення. Зокрема, є протокол ДАІ, що Івасів керував транспортним засобом у нетверезому стані», - розповідає Сергатюк.

Сьогоднішню акцію протесту активісти називають попереджувальною та обіцяють це питання так не залишити.

«Після Майдану в країні нічого не змінилося. Гроші чемоданами як везли в київські кабінети, так і везуть. Посади як родавали за грубі гроші, так і роздають. Тож не виключено, що людина, яка вірить в друге пришестя Януковича поїде в Київ і домовиться за те що їй знову продовжать каденцію на керівництво», - переконаний Віталій Сергатюк.

comments powered by HyperComments