У Львові "Правий сектор" прийшов з шинами в міськраду і готовий викидати чиновників через вікно

Валерій Шмаков  |  Четвер, 15 травня 2014, 15:51
Сьогодні, 15 травня, на сесію Львівської міської ради прийшли активісти "Правого сектору" та принесли з собою декілька шин, які розклали перед сесійною залою. Учасники акції протесту виступають проти підняття тарифів на проїзд у маршрутках та вимагають відставки низки чиновників мерії.
У Львові "Правий сектор" прийшов з шинами в міськраду і готовий викидати чиновників через вікно

Як уже повідомялося, активісти ПС вимагають звільнення із займаних посад заступника міського голови Львова Володимира Шевчука, директора департаменту містобудування Андрія Павліва, в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимира Олійника; в.о. начальника управління екології та благоустрою Андрія Галушки, та начальника юридичного управління Гелену Пайонкевич.

Спершу акцію протесту схоже планували провести на площі Ринок, перед входом в Ратушу. Проте очевидно через сильний дощ активісти зайшли всередину. В цей час поряд відбувалися акції протесту торговців з ринку «Привокзальний», стоматологів комунальних поліклінік та жителів мікрорайону Сихів, які протестували проти забудови скверу біля СШ №98.

«Це дуже  добре, що наша акція співпала з іншими акціями, тож ніхто тепер не зможе сказати, що у Львові все в порядку, а також, що досвід Львова треба поширювати на всю Україну. Напевно ліпше жити в Донецьку де немає двоставкового тарифу ніж у Львові, де чиновники ходять у вишиванках і грабують львів’ян гірше російського окупанта», - зазначив заступник керівника політичної організації на Львівщині Віталій Сергатюк.

Як повідомив Сергатюк, сьогодні учасники акції вимагатимуть у депутатів скасувати підняття тарифів на проїзд в маршрутках, яке на їхню думку було необґрунтоване. Окрім цього, активісти виступаєть за негайне приведення у правове поле всієї транспортної схеми міста.

«Наразі ми хочемо щоб нас почули депутати, адже вони є нашими уповноваженими представниками. Та якщо депутати нас не почують, будемо викидати чиновників через вікно. Це є найняті нами менеджери. Якщо вони вважають себе господарями міста вони дуже сильно помиляються. Господарями міста є львів’яни», - каже Сергатюк.

comments powered by HyperComments