«Правий сектор» вимагає голови низки львівських чиновників (ВІДЕО)

Валерій Шмаков  |  Середа, 14 травня 2014, 21:06
Завтра, 15 травня, Львівський «Правий сектор» пікетуватиме міську раду з вимогою до мера звільнити п’ятьох посадовців мерії, які на їхню думку перевищили службові повноваження. Про це сьогодні, на прес-конференції повідомив заступник керівника політичної організації на Львівщині Віталій Сергатюк.
«Правий сектор» вимагає голови низки львівських чиновників (ВІДЕО)

Зокрема, активісти ПС вимагатимуть звільнення із займаних посад заступника міського голови Львова Володимира Шевчука, директора департаменту містобудування Андрія Павліва, в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимира Олійника; в.о. начальника управління екології та благоустрою Андрія Галушки, та начальника юридичного управління Гелену Пайонкевич.

До радикальних заходів заступник керівника «Правого сектору» під час пікету пообіцяв не вдаватися, хоча не виключив, що активісти ПС прийдуть з «сувенірами». Згодом в деякі львівські інформагентства написали, що члени «Правого сектору» прийдуть під міськраду з шинами та коктейлями молотова.

Окрім цього, «Правий сектор» вимагатиме від виконкому Львівської міськради скасувати підвищення вартості проїзду у маршрутках. Нагадаємо, нещодавно ПС уже проводив акцію протесту проти нової вартості квитка у маршрутках.

Також серед вимог «Правого сектору» - скасувати двоставковий тариф на опалення та внести до порядку денного сесії міськради питання про збільшення меж Снопківського парку

Відео: Прес-клуб

comments powered by HyperComments