18:29
Сьогодні, 16 квітня, на площі перед Львівським національним університетом ім. І. Франка відбулася теренівка «Алярм! Гурби». Дійство організоване з нагоди проведення всеукраїнської патріотичної теренової гри «Гурби-Антонівці 2014», яку щороку організовує «Молодіжний націоналістичний конгрес» (МНК).
17:32
Керівник департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України Василь Пісний звернувся до суду з вимогою спростувати інформацію про свою причетність до незаконних оборудок, яку оприлюднили ряд львівських видань. Пісний вимагає стягнути з журналістів видання "Наші Гроші. Львів" Наталії Онисько та Олександри Губицької 100 тисяч гривень моральної шкоди за поширення начебто неправдивої інформації.
22:39
Сьогодні, 12 квітня, на території стадіону «Арена Львів» висадили «Алею Єднання». До висадки дерев долучилися футбольні фанати «Карпат» та «Динамо», вихованці Львівського училища фізкультури, міський голова Львова Андрій Садовий, гендиректор ДК «Спортивні арени України» Сергій Сімак та інші відомі особи.
22:02
Сьогодні, 10 квітня, протестуючи проти незаконної вирубки Снопківського парку кілька десятків активістів «Правого сектора» та обурених львів’ян прийшли на сесію Львської міської ради. Люди вимагали у начальника управління екології і благоустрою Андрія Галушко написати заяву на звільнення.
13:38
Виховувати українських дітей у повазі до традицій їхнього народу, його мови та культури – головне завдання, яке сьогодні має виконувати запілля. Від того, яким зростатиме це покоління, напряму залежить майбутнє країни. Як з пелюшок ростити дітей у любові до рідної землі та чому це корисно – розповідаємо далі.
2715
12:58
Справа про банкрутство НПК-Галичина (Дрогобич) отримала неочікуваний розвиток.
1436