18:14
Сьогодні, 20-го травня з перону Головного вокзалу Львова відправиться в дорогу потяг Львів-Одеса з особливим вагоном - «спільних цінностей».
20:59
Сьогодні, 15 травня, під Львівською міськрадою відбувся пікет мешканців мікрорайону Сихів, які протестували проти забудови скверу біля школи №98, який є відпочинковою зоною.
15:51
Сьогодні, 15 травня, на сесію Львівської міської ради прийшли активісти "Правого сектору" та принесли з собою декілька шин, які розклали перед сесійною залою. Учасники акції протесту виступають проти підняття тарифів на проїзд у маршрутках та вимагають відставки низки чиновників мерії.
21:06
Завтра, 15 травня, Львівський «Правий сектор» пікетуватиме міську раду з вимогою до мера звільнити п’ятьох посадовців мерії, які на їхню думку перевищили службові повноваження. Про це сьогодні, на прес-конференції повідомив заступник керівника політичної організації на Львівщині Віталій Сергатюк.
13:38
Виховувати українських дітей у повазі до традицій їхнього народу, його мови та культури – головне завдання, яке сьогодні має виконувати запілля. Від того, яким зростатиме це покоління, напряму залежить майбутнє країни. Як з пелюшок ростити дітей у любові до рідної землі та чому це корисно – розповідаємо далі.
2664
12:58
Справа про банкрутство НПК-Галичина (Дрогобич) отримала неочікуваний розвиток.
1423