Мер Франківська потрапив в ДТП на Львівщині. Обійшлося зламаною рукою

Катерина Поліщук  |  П'ятниця, 9 серпня 2013, 14:14
Переломом лівої руки завершилась відпустка міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса на Сколівщині. Вузька траса Східниця-Верхнє Синєвидне біля села Урич виявилась нефартовою для мерських прогулянок на велосипеді.
Мер Франківська потрапив в ДТП на Львівщині. Обійшлося зламаною рукою

8 серпня о 9.00 ранку  під час прогулянки з сином  на гірському велосипеді міський голова не впорався з керуванням і заїхав під колеса автомобіля «Урал».

Як запевняє речник УДАІ у Львівській області Тарас Дзвоник,  постраждалий претензій водію автівки не висував. Той, своєю чергою, теж не має зауважень до горе-велосипедиста. Тож  до  з’ясовування, хто винен у ДТП, справа не дійшла.

«Велосипедист отримав травму – перелом лівої руки. Водій «Урала» не постраждав. Оскільки  претензій один до одного в учасників ДТП не було, то на цьому конфлікт вичерпано», - зазначив Тарас Дзвоник.

У прес-службі мерії Івано-Франківська кажуть, що стан міського голови лікарі оцінюють як середньої важкості.  Того ж дня він повернувся  до Франківська і зараз проходить медичне обстеження під наглядом  головного хірурга міста.

comments powered by HyperComments