21 червня 2013

20:15
Львівська громадська організація «Карпати» уже всьоме організовує у місті Лева міжнародний фан-фестиваль для футбольних уболівальників різних країн «Єврофан», -- розповідає Тарас Танчак, організатор. -- Цьогоріч участь у заході візьмуть двадцять шість учасників із двадцяти двох країн світу. Всього – понад 500 осіб».
18:21
Знову за старе: Львівщина вкотре подалась до столиці з простягненою рукою. Львівська обласна рада учора в чергове звернулась до Кабміну по додаткові кошти на ремонт доріг. На аналогічне звернення, яке обранці прийняли два місяці тому, Кабмін не відреагував. Відтак, депутати повторно просять виділити 800 мільйонів гривень на невідкладні роботи з капітального ремонту шляхів.
17:41
У Львові реставровано 9 балконів у рамках програми „Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова”. Загальна сума реставрації усіх балконів склала майже 500 тис. грн., тобто один балкон обійшовся в середньому в 55 тис. грн. Мешканці квартир також долучилися до фінансування програми. Щоправда сума внеску була невеликою - 500 гр. за один балкон. Власники відреставрованих балконів задоволені результатом. Крім того, їхні квартири стали набагато дорожчими, адже балкон відтепер безпечний та естетичний.
10:18
21 червня у Львові перебуватиме відомий фотограф із Берліна Марек Позьняк. Він вперше відвідуватиме Україну на запрошення Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України та за сприянням «Радіо «Жешів». Львів’яни та гості міста зможуть поспілкуватись із відомим митцем в одній із галерей Львова.
23:10
У Львові запрацював єдиний медичний кабінет для людей з вадами мови і слуху. Таку додаткову послугу лікарі впровадили на прохання нечуючих пацієнтів, які раніше змушені були при зверненні до медиків брати із собою перекладачів. Відтепер люди з порушенням слуху можуть одразу звернутися в одному місці до лікаря-терапевта, який працює спільно із сурдоперекладачем.